SIER Tineret Bucuresti Logo

International Management Cup 2017

Data eveniment: iunie-septembrie 2017

Obțineți șansa de a va demonstra calitățile manageriale alături de alti studenți și tineri profesioniști din intreaga Europă.

EUREL International Management Cup este o simulare strategică de afaceri pentru studenții și tinerii profesioniști ai Ingineriei Electrice. Este o simulare folosită în cursurile de management de la Siemens și acoperă toate domeniile de administrare a unei corporații, cum ar fi achizițiile, producția, HR, R & D, marketing și vânzări. Pas cu pas veți învăța cum să decideți aspecte precum ciclul de viață al produsului, competența personală, managementul costurilor de producție, reengineeringul, identitatea corporativă, prețul acțiunilor, ratingul, precum și managementul orientat spre valoare a acționarilor.


Regulament


Simularea va începe cu o rundă preliminară ce tine șase săptămâni si se desfasoara pe internet (se tine legatura prin mail-uri), urmată de o finală de trei zile la Stockholm, Suedia. Veți fi instruit de dl. Heinz-Joachim Fischer, un management trainer de la Siemens, care are experiență în instruirea inginerilor cu experiență internațională. El va fi disponibil pentru consultare în timpul jocului (inca din faza preliminara) prin telefon sau prin e-mail

Dacă decideți să aplicați pentru simulare, trebuie să va formati o echipă de doi până la patru colegi ingineri (studenți, absolvenți sau tineri profesioniști cu studii in domeniul electric). Echipa dvs. va fi consiliul de administrație al unei companii virtuale pe acțiuni și veți concura cu un set de alte echipe naționale pe aceeași piață.

Inscriere - Termen limita de inscriere: 3 iunie 2017
Participare - doar chipe (Echipe formate din 2 pana la 4 membri)
Costuri - Fără taxă de participare!


Runda preliminară: 5 iunie - 16 iulie 2017 (6 săptămâni)
• În timpul rundei preliminare veți avea nevoie de aproximativ două ore pe săptămână, pentru a lua decizii și pentru a analiza piața.

Finala: Stockholm 13-15 septembrie 2017, (Suedia, 3 zile)
• Asociațiile naționale membre vor acoperi cheltuielile de călătorie.
• Costurile de masa și cazare vor fi acoperite de EUREL. Echipa noastră de organizare și Adunarea Generală EUREL vă vor întâmpina la Stockholm.


Mai multe informații despre IMC gasiți aici


facebook    twiter    plus    youtube    linkedin

Partenerii Gold si Silver ai Conferintelor: Cariera in industria energetica
Conferinta: Cariera in industria energetica 2019

Conferinta: Cariera in industria energetica 2018 Constanta

Conferinta: Cariera in industria energetica 2018

CONTACT

Bucuresti, Sos. Stefan cel Mare, nr.15, bl.15, sc.E, ap.12, Sector 2

e-mail: tineret@sier.ro


© - Filiala SIER Bucuresti Tineret 2011-2018