SIER Tineret Bucuresti Logo

EUREL ENERGY FIELD TRIP 2015 ROMANIA

Data eveniment: 03-13 august 2015

In perioada 03-13 august 2015, in Romania, s-a desfasurat EUREL Energy Field Trip, eveniment ce a fost organizat de SIER (prin Filiala SIER Bucuresti Tineret) si VDE YoungNet sub patronajul EUREL (Convention of National Societies of Electrical Engineers of Europe).


Proiectul a presupus un program complex de vizite tehnice, evenimente de socializare si promovare turistica, menite sa creeze un cadru favorabil comunicarii si dezvoltarii relatiilor profesionale intre tinerii ingineri si studenti din statele membre participante. La eveniment au participat 22 de tineri si studenti, din Germania, Austria si Romania si 8 organizatori din cadrul Filialei SIER Bucuresti Tineret.

Vizite tehnice

ELECTROTEL Alexandria, miercuri 05.08.2015. A fost vizita ta fabrica de echipamente electrice;


ALTIUS Giurgiu, miercuri 05.08.2015. A fost vizitata fabrica de panouri fotovoltaice;


ELECTRICA SA, joi 06.08.2015. Au fost vizitate Statia de tranformare 110 kV Movila Vulpii, jud. Prahova, Statia de transformare CHE Sinaia 0, si postul de transformare Casino Sinaia;


HIDROELECTRICA SA, joi 06.08.2015. A fost vizitata centrala istorica CHE Sinaia 0, Muzeul Energeticii Prahovene si MHC Peles;


MONSSON GROUP, luni 10.08.2015. A fost realizata o prezentare generala a companiei urmata de prezentarea BZEE – Academia pentru Surse Regenerabile si Dispeceratul WPE. Vizita a continuat cu deplasarea la Parcului Eolian Mireasa 1, Galbiori si la Centrala fotovoltaica Galbiori si prezentarea acestora.Evenimente Sociale

Welcome Party, marti 04.08.2015 – s-a desfasurat in Club Piranha si a presupus realizarea unei prezentari generale a proiectului, intalnirea cu toti participantii si echipa de organizatori, o scurta prezentare a fiecarui participant si cina.


EUREL Event, miercuri 05.08.2015 – s-a desfasurat la restaurantul cu specific medieval Excalibur. A fost realizata o prezentare a EUREL si a activitatilor de tineret de catre Lars Osterburg si Dominik Czeschka – vicepresedintele grupului de lucru pentru tineret din cadrul EUREL. La eveniment a participat si dl. Victor Vaida – Vicepresedinte EUREL si presedinte SIER.


Romanian Night, joi 06.08.2015 – s-a desfasurat la restaurantul cu specific romanesc Taverna Covaci. Au fost vizionate filme de prezentare turistica a Romaniei, s-a ascultat muzica populara romaneasca si a fost o cina cu mancare traditionala romaneasca.


SIER Event, vineri 07.08.2015 – s-a desfasurat la Casa Oamenilor de Stiinta din Bucuresti. A fost realizata o prezentare a SIER, a filialei SIER Bucuresti Tineret, a Conferintei Nationale si Expozitiei de Energetica 2015. La eveniment au participat reprezentatii SIER la nivel national, dar si reprezentanti ai companiilor partenere: ELECTRICA, ELECTROTEL si ALTIUS.


VDE YoungNet Event, sambata 08.08.2015 s-a desfasurat la beraria germana Siegfried. In cadrul evenientului a fost realizata o prezentare a VDE YoungNet, a fost ascultata muzica germana si cina a fost una cu specific german.


Social Event @ Beach, luni 10.08.2015 - s-a desfasurat pe plaja de la Costinesti si participantii au avut ocazia sa se cunoasca mai bine, sa interationeze unii cu altii.


Farewell Party, miercuri 12.08.2015 – s-a desfasurat la clubul Piranha si a fost ultimul eveniment al proiectului. S-a realizat o prezentare a modului de desfasurare a evenimentului, s-au tras concluzii si fiecare participant a completat un formualar de feed-backPromovare turistica

Promovarea turistica a inclus vizitarea principalelor atractii turistice, muzee, parcuri din Bucuresti si Constanta. Obiectivele vizitate au fost Palatul Parlamentului, Castelul Peles, Calea Victoriei, Centrul Istoric al Bucurestiului, Muzeul National Tehnic “Profesor Inginer Dimitrie Leonida”- București. Participantii au petrecut 3 zile pe litoralul romanescParteneri

Partener de Platina – ELECTRICA SA


Parteneri de Aur – MONSSON GROUP si ALTIUS


Parteneri de Argint – ELECTROTEL


Parteneri Media – energynomics.ro si Focus Energetic


Pagina web eveniment

Field Trip

Eveniment Facebook

imagine

Album Facebook

imagine

PARTENERI

logo-partener

logo-partener

logo-partener

logo-partener

logo-partener

logo-partener

logo-partener


facebook    twiter    plus    youtube    linkedin

Partenerii Gold si Silver ai Conferintelor: Cariera in industria energetica
Conferinta: Cariera in industria energetica 2019

Conferinta: Cariera in industria energetica 2018 Constanta

Conferinta: Cariera in industria energetica 2018

CONTACT

Bucuresti, Sos. Stefan cel Mare, nr.15, bl.15, sc.E, ap.12, Sector 2

e-mail: tineret@sier.ro


© - Filiala SIER Bucuresti Tineret 2011-2018