SIER Tineret Bucuresti Logo

E.ON angajeaza

Trainee Business Development

Locaţia: Bucureşti, Tîrgu Mureş, Iaşi, Sibiu, Cluj Napoca,Timişoara

Responsabilităţi

E.ON

Integrarea în Programul E.ON pentru Absolvenţi, cu o durată de pregătire de 24 luni. Programul presupune parcurgerea a 4-6 stagii în divizii sau departamente diferite, fiind implicat în proiecte multidisciplinare şi beneficiind de toate drepturile în calitate de angajat al companiilor grupului E.ON România. Alegerea parcursului se va face în funcţie de interesul participanţilor și necesităţile companiei, fiind unul individualizat şi flexibil.

Un trainee pe aria de Business Development:
• Participă în procesele de identificare şi dezvoltare produse şi servicii pentru clienţi
• Participă la proiectele strategice de dezvoltare corporatistă în vederea îndeplinirii obiectivelor strategice
• Se implică în procesul de consultanţă de afaceri şi strategică prin dezvoltare şi implementare de procese
• Contribuie la optimizarea structurilor şi proceselor din companiile operaţionale.

În tot acest timp vei beneficia de un program structurat de training şi dezvoltare.
La finalizarea Programului E.ON pentru Absolvenţi, vei avea o viziune de ansamblu asupra funcţionării companiei şi bazele unei cariere de succes în E.ON.

Cerinţe

• Studii universitare finalizate sau postuniversitare în curs de finalizare cu rezultate foarte bune
• Diplomă universitară în domeniul Ştiinţelor Economice sau Ingineriei cu următoarele specializări: Management, Afaceri Internaţionale, Administrarea Afacerilor, Energetică, Inginerie Economică
• Cunoştinţe de limbă engleză la nivel avansat, cunoaşterea unei alte limbi străine reprezintă un avantaj
• Fără experienţă în muncă sau experienţă limitată (1 an)
• Nivel mare de flexibilitate şi mobilitate
• Iniţiativă, motivație şi abilitatea de a lucra bine în echipă
• Interese şi activităţi extracuriculare.

Ce oferim

E.ON oferă tinerilor absolvenţi un program de dezvoltare complex derulat pe parcursul a 24 de luni în care vei fi angajat al companiei noastre.
Posibilitatea de a învăţa într-un mediu profesionist, de la profesionişti, activând în oricare dintre diviziile şi departamentele companiei, în funcţie de propriile opţiuni şi de nevoile E.ON.
Posibilitatea ca la finalul programului, să îţi continui activitatea în E.ON România, în domeniul care ţi se potriveşte, având o bază solidă de cunoștințe şi abilităţi.
E.ON se angajează să asigure egalitatea de șanse și promovează în mod activ diversitatea, egalitatea și flexibilitatea.

Despre noi

E.ON

E.ON este un furnizor internaţional de energie cu capital privat. În anul financiar 2014, personalul nostru cuprinzând mai mult de 58.000 de angajaţi în mai multe țări din Europa, precum și în Rusia și America de Nord, a generat vânzări de aproximativ 112 miliarde de euro. Avem un obiectiv ambițios: Vrem să fim partenerul preferat pentru ofertele de energie de mare valoare pentru clienți.

E.ON Servicii

Grupul E.ON în România este activ pe piaţa locală de energie în domeniile furnizării şi distribuţiei de gaze naturale şi energie electrică. Deservind circa 3 milioane de clienţi din 20 de judeţe din partea de nord a ţării, E.ON România este unul din liderii pieţei de energie din România. E.ON Servicii prestează activităţi suport pentru toate companiile E.ON din România.

Departament

Activitatea ta se va desfășura în diferite departamente ale companiilor operaționale, în funcție de profilul tău profesional.

Link catre website E.ON

Programul E.ON pentru Absolventi - PLIANT_2016

© - Filiala SIER Bucuresti Tineret 2011-2018